Fertőtlenítés – Minőségellenőrzés – Reprodukálhatóság -  Hiteles eredmények

Mountain Landscape

Helyiség-, lég- és felületfelfertőtlenítési szolgáltatásaink, melyet minden esetben tiszta térben végzünk, az élet legtöbb területén alkalmazható, egyrészt jelenti magának a helyiségnek a vegyszermentes fertőtlenítését (felületek, tárgyak), másrészt a helyiségben lévő levegő fertőtlenítését is.

 

A szennyeződések, azaz a szerves anyag, takarítással történő eltávolítása előtt nem alkalmazunk semmilyen kezelést.

ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉS

Az ózongázzal történő fertőtlenítés magas hatékonysággal alkalmazható konyhák, éttermek, üzletek és raktárhelyiségek, szociális és civil helyiségek, öltözők és konditermek, lakások, irodák, hivatalok, tantermek, tárgyalók, orvosi- és kórházi rendelők, várók, műtők, tömegközlekedési eszközök, idősek otthonok, üzemegységek fertőtlenítésére, illetve szagtalanítására is.

Boot Camp
0-02-04-290bb09582a61848247feba8b39c41ec
0-02-04-05e349ea35f72cefee3e7d470a6ca1d6

A FERTŐTLENÍTÉS MIKÉNTJE

A fertőtlenítés 100 m² és 2,5 méter magas / gép lehet akár összességében 1.000 m² terület fertőtlenítése is egyszerre. Amennyiben ennél nagyobb, abban az esetben egy fertőtlenítési terv alapján folyamatosan mozgatva vannak a gépek.

Megfelelő minőségben elvégzett takarítás esetén a fertőtlenítés (5 log) hatékonysága garantált.

MIKRO-AEROSZOLOS FERTŐTLENÍTÉS

A DCX rendszerek, speciálisan megtervezett hidrogén-peroxid-oldatot párologtatnak el.

 

A H2O2 mikro-aeroszolok kiváló kompatibilitást kínálnak különféle anyagok, elektronikai eszközök és elektromos rendszerek számára, ami azt jelenti, hogy elektronikus eszközök maradhatnak a kezelt helyiségben.

dcx.png

A FERTŐTLENÍTÉS MIKÉNTJE

Egy szabadalmaztatott, teljesen automatikus megoldást kínálunk a helyiség szennyeződés-mentesítésére, így az összes levegővel zárt felületet egyszerűen egy gombnyomással fertőtlenítheti. A helyiség dekontaminálása során a gép folyamatosan méri a hőmérsékletet és a relatív páratartalmat. A folyamatot a mért értékek alapján szabályozzák, ezért reprodukálható és validálható.

 

A felhasználókat, a szobákat és a fertőtlenítő programokat a fertőtlenítő eszközben hozzák létre, és a naplókba menti, hogy a higiéniai teljesítmény bármikor nyomon követhető legyen.

A FERTŐTLENÍTÉS ALKALMAZHATÓSÁGA

Ezekkel a gépekkel értelemszerűen igényes és anyagában, valamint eszközeiben sérülékeny belső terek, vegyipari vagy orvosi tiszta terek, műtők, vezérlőtermek fertőtleníthetők egyszerre akár 1.500 m³-ig.

 

Amennyiben ennél nagyobb, abban az esetben egy fertőtlenítési terv alapján folyamatosan mozgatva van a gép.

Árképzés minden fertőtlenítési megoldásnál, konkrét igény esetén egyedileg történik,
az aktuális paraméterek és a patogénterhelés jellege alapján.